57MASTERING

57Mastering tarjoaa huippuluokan audiomasteroinnit. Laitteinamme käytämme vain parhaita analogisia ja digitaalisia masterointityökaluja, koska haluamme parhaan mahdollisen lopputuloksen koskaan tyytymättä vähempään. Yhdessä paras tekniikka ja tinkimätön ammattitaito takaa toivotun masterointituloksen sinun tarpeitasi varten.

Studio57 CD-monistuksiin masterin koostaminen masteroinnin yhteydessä veloituksetta.

Pyydä tarjous:
myynti@studio57.fi / 0445366307

E-MASTEROINNIT

e-masteroinnit nopeasti ja kätevästi. Lähetä kappaleesi meille wav tai aif -muodossa www.wetransfer.com -palvelun kautta sekä e-masteroinnin tilaus vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen myynti@studio57.fi.

Kaikissa masteroinneissamme on tyytyväisyystakuu.

Annamme mielellämme myös palautetta ja ohjeita miksauksen hienosäätämiseen parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Pyydä tarjous:
myynti@studio57.fi / 0445366307

OHJEISTUS

KUN TILAAT CD-MASTEROINNIN
Muista liittää tilaukseen seuraavat tiedot, jotta toimitus tapahtuu mahdollisimman sujuvasti. Ongelmatilanteissa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

YHTEYSTIEDOT:
-Tilaajan yhteystiedot: Henkilötiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero (josta tavoittaa työaikana).
-Yhteyshenkilön tiedot, jos tilaaja on eri kuin yhteyshenkilö.
-Osoitteet: laskutusosoite, toimitusosoite masterointivedos-CD:tä varten.

TIEDOT CD-MASTERIA VARTEN:
-Levykoodi (maksimissaan 5:stä kirjaimesta ja 5:stä numerosta koostuva levykoodi, joka yleensä löytyy CD-levyn selkämyksestä)
-Kappalejärjestys ja kappaleiden nimet.
-ISRC-koodi >>lue lisää

KUN TOIMITAT MATERIAALIN MASTEROINTIIN
Masteroitava materiaali on hyvä toimittaa meille datana 24bittisinä wav tai aiff -tiedostoina. Myös AudioCD tai MP3-tiedosto käy mutta lopputulos on parempi, mikäli materiaali on 24bittisenä. Muista laittaa materiaalin mukaan myös Yhteystiedot, sekä artistin tiedot että kappaleiden nimet. Jos sinulla on ertyistoivomuksia masteroinnin suhteen tai ohjeita masteroijalle, koskien esimerkiksi eri versioita kappaleista (Radioeditit ym), muu editointi, fadet, sounditoivomukset ym., muista mainita niistä materiaalin toimituksen yhteydessä.

YHTEYSTIEDOT

Studio57 Oy, Seljeksentie 37, 68410 Alaveteli, Finland

+358-44-5366307 / Masi Isohanni

+358-40-5334370 / Pasi Kauppinen

E-mail: myynti@studio57.fi