STUDIO57

Studio57 on ammattitason äänitysstudio luonnonkauniissa ympäristössä Keski-Pohjanmaalla Alavetelissä. Sen kaunis jokirantamaisema antaa viihtyisän ilmapiirin musiikin luomiseen ja äänittämiseen.

Studiotilat ovat rakennettu nykyaikaisiksi yhdistettynä 1700-luvun arkkitehtuuriin hyödyntäen vanhan puun arvokasta sointia. Historiallisessa rakennuksessa on asunut Anders Chydenius vuosina 1753 - 1770.

Studiolle on hyvät kulkuyhteydet; Kokkola-Pietarsaari lentoasema ja Kokkolan rautatieasema ovat vain 15 minuutin matkan päässä.

>>Sijainti kartalla

PALVELUT

Tarjoamme studiotarpeisiisi kokonaisvaltaista äänitetuotantoa aina biisinkirjoituksesta valmiiseen masteriin saakka tai äänityksiä lyhyempiinkin sessioihin sekä miksausta äänitteisiisi tarpeidesi mukaan.

Studiopalveluinamme mm:
- rumpuäänitykset
- rumpueditoinnit
- eri instrumenttien päällekkäisäänitykset (myös akustinen piano, Hammond C3 urku ja Rhodes -sähköpiano)
- kitara- ja bassoreamppaukset
- lauluäänitykset, -editointi ja -viritys
- ääniraitojesi ekvalisointi ja kompressointi parhailla analogilaitteilla
- e-miksaukset

Studioaikaa saatavana talon äänittäjän kanssa tai lock-outina ilman äänittäjää.
Studio lock-out -hinnat sisältävat majoituksen äänityspäiville.

Pyydä tarjous:
pasi.kauppinen@studio57.fi / 0405334370

TARKKAAMOStudion sydän on viihtyisä tarkkaamo, jonka on suunnitellut Ronny Sjöstrand (Arva, Ruotsi) ATC SCM100 ASL PRO kaiuttimien speksien vaatimusten mukaan.

Miksauspöytänä on ruotsalaisen Polar Studiosin legendaarinen lämminsoundinen Solid State Logic 4000 48E + 8G -56 kanavainen analogimikseri. Etuasteina ovat maailman parhaat Neve 1081 ja Air etuasteet. Lisäksi paljon tunnettuja analogikompressoreita ja -ekvalisaattoreita (Urei, Empirical Labs, Shadow Hills, DBX, Pultec, Fairchild 670, Maselec, Weiss, Neve). Äänitysjärjestelmänä Avid ProTools HD ja reverbeinä esim Lexicon 960 8x stereo, TC M6000.

Mikrofonivalikoimamme on kattava: mm. Flea, Shoeps, AKG, Audix, Peluso, Bang&Olofsen, Shure, Nordic Audio Labs ym klassikoita…

TILA-ATila-A on soinniltaan suuri. Sen viiden metrin huonekorkeus ja puiset sekä kiviset seinät antavat erityisesti akustisille soittimille ainutlaatuisen ja luonnollisen tilasoinnin. Viihtyisää soittotilaa ovat ylistäneet lukuisat tuottajat ja rumpalit maamme parhaaksi äänitystilaksi.

TILA-BTila B on suunniteltu vahvistettujen soittimien sekä laulujen äänitykseen. Sen tilasointi on kaiuton.

MUUT TILATStudiossa on keittiö- ja majoitustilat, sekä luonnollisesti wc ja suihku. Pidemmissä sessioissa on mahdollisuus myös viihtyisään jokirannan 8-hengen kotasaunaan isolla takkahuoneella jossa on mukava vaikka grillailla makkaraa ja rentoutua äänityspäivän jälkeen.

YHTEYSTIEDOT

Studio57 Oy, Seljeksentie 37, 68410 Alaveteli, Finland

+358-44-5366307 / Masi Isohanni

+358-40-5334370 / Pasi Kauppinen

E-mail: myynti@studio57.fi